Schauer Hungária Kft.

  • 1116.Budapest, Kondorfa utca 10.
  • Telefon: +36 1-462-0484
  • Fax: +36 1 462 0483
Boros Roland
Dr. Boros Roland
r.boros [at] schauer.hu

Hírek

Hírek

MÁV Tokorcs

Diszpécser (IRCS) és utastájékoztató (PIS) rendszerek szállítására szállítói szerződést kötöttünk a MÁV Zrt. által „Tokorcs forgalmi kitérő távvezérlésének kiépítése” tárgyú, nyílt közbeszerzési eljárásban nyertesként kihirdetett fővállalkozóval.

MÁV Óbuda – Piliscsaba

Hosszas előkészítést megelőzően alvállalkozói szerződést kötöttünk a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.(NIF) által kiírt, a MÁV Zrt. tulajdonában és üzemeltetésében  lévő „V002.06 Óbuda (bez.) – Piliscsaba (bez.) vonalszakasz biztosító berendezései és távközlési munkái” elnevezésű projekt keretén belül a diszpécser, az utastájékozató és a pályatelefon rendszerek gyártására és üzembe helyezésére.

Angol nyelvű honlap

A vállalatcsoportunk egységes megjelenéséhez történő csatlakozást követően, többek között a nemzetközi terjeszkedésünket is elősegítve immáron angol nyelven is tájékozódhatnak honlapunkon a vállalatunkról a tisztelt érdeklődők.

MÁV Diszpécser rendszerek és pályatelefonok

Nyertes ajánlattevőként szállítási szerződést kötöttünk a MÁV Zrt. által a Közbeszerzési Értesítőben és az EU Hivatalos Lapjában meghirdetett „Diszpécser rendszerek és pályatelefon berendezésekkel kapcsolatos munkák” tárgyú projektre.

TTS (text to speech) beszédszintetizátor

Vállalatunk történelmet ír a Magyarországi utastájékoztatásban! Első alkalommal Vállalatunk telepített Magyarországon TTS-t az utastájékoztatásban! A GySEV üzemeltetésében lévő Kapuvár állomáson 2013. novemberétől kezdődően tesztelés céljából TTS által generált hangon keresztül történik az utasok tájékoztatása. A Schauer-Hungária Kft. végezte a rendszerintegrációt és szállította a TTS működtetéséhez szükséges szoftvert.

GYSEV GreMo

A GYSEV Zrt. beruházásában megvalósuló „Utastájékoztató rendszer telepítése a GYSEV Zrt. vonalain a GreMo projekt keretében” elnevezésű projekt keretén belül alvállalkozói szerződést kötöttünk az utastájékoztataó rendszerek vezérlésének bővítésére.

MÁV Kelenföld – Székesfehérvár

Hosszas előkészítést megelőzően alvállalkozói szerződést kötöttünk a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.(NIF) által kiírt, a MÁV Zrt. tulajdonában és üzemeltetésében  lévő „V030.05 Kelenföld (kiz.) – Székesfehérvár (kiz.) vonalszakasz biztosító berendezései és távközlési munkái” elnevezésű projekt keretén belül a diszpécser rendszerek és utastájékoztató rendszerek vezérlésének gyártására és üzembe helyezésére.

Új honlap

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a Vállalatcsoportunk egységes megjelenéséhez csatlakozva a Schauer-Hungária Kft. is elkészítette új honlapját, melyet Ön is lát. Az új honlap igényes és a mai kor elvárásait minden tekintetben kielégítő megjelenése és struktúrája elősegíti tisztelt látogatóink böngészését honlapunkon.