Kovács Ferenc
f.kovacs [at] schauer.hu
Boros Roland
Dr. Boros Roland
r.boros [at] schauer.hu
Sárközy Ferenc
f.sarkozy [at] schauer.hu

A vállalat

IrodaA Schauer-Hungária Kft., a Mattig-Schauer GmbH. 100%-os leányvállalataként két munkatárssal alakult 1995-ben. A két „alapító” munkatárs közreműködésével olyan kompetencia, tudás, szorgalom és lojalitás vertek gyökeret a vállalatban, melynek pozitív hatásai a mai napig is kihatnak működésünkre. Már az induláskor stratégiai célként fogalmazódott meg a megrendelői igények maximális kielégítése. Munkavégzésünk során többek között ezt a célt tartjuk konzekvensen szem előtt. A megrendelői igények maximális kielégítése nem csupán az adott szerződésben és / vagy megrendelésben foglalt műszaki tartalom legmagasabb fokú kielégítését és a határidők szigorú betartását jelentik számunkra, hanem tudatosan analizáljuk stratégiai megrendelőink folyamatait, műszaki megoldásait. Megrendelőink, ebben a formában történő közelebbi megismerése során olyan fejlesztési és megoldási ötleteket áll módunkban kidolgozni, melyeknek megvalósítása megrendelőink működésének hatékonyságát hivatottak növelni.

Szintén a vevői igények legmagasabb fokú kielégítése érdekében hasonló üzleti filozófiai alapokon nyugvó partnereket, beszállítókat választunk, melyeknek hatékony, innovatív, minőségi és megbízható közreműködése elengedhetetlenné vált, működésünk során.

A tudatos stratégiának, az innovatív gondolkodásnak, a kitartó munkavégzésnek és a kiváló partnerek közreműködésének köszönhetően a Schauer-Hungária Kft. Magyarországi vasúti távközlési piacának egyik meghatározó vállalatává nőtte ki magát, valamint az utastájékoztatás területén is egyre több közösségi közlekedési vállalat veszi igénybe legkülönbözőbb szolgáltatásainkat.

A jövőt illetően határozott célkitűzéseink közé tartozik többek között a kimagasló minőségi munkavégzés fenntartása, innovatív megoldások kifejlesztése, partneri kapcsolataink kiterjesztése valamint a meglévő kapcsolatok további erősítése. Mind ezt tesszük, mert az Ön sikere a mi célunk!